Vichy Dercos Neogenic hajsűrűség fokozó kezelés

FRISSÍTÉS 2018.08.28. A Neogenic ampullák a hazai beszállítónál, a Loreálnál elfogytak, így már sajnos csak elvétve fogtok találni utolsó darabokat egy-egy webshopban! 🙁 

FRISSÍTÉS 2018.10.05 A Neogenic ampullák kivezetésre kerültek a piacról!

A termék utódja az ugyancsak 5% stemoxydin hatóanyagtartalmú új Vichy Dercos Densi-Solutions hajsűrűség fokozó kezelés. Erről itt olvashatjátok el a tapasztalatokat.

Neogenic vs Densi Solutions


A készítmény stemoxydin molekulát tartalmaz, mely optimális környezetet szimulál a hajhagymáknak, és ezáltal mintegy “felébreszti” őket. Klinikai vizsgálat igazolja, hogy 3 hónapos használat esetén az eredmény akár 1700 új hajszál keletkezése is lehet. A 3 hónapos alkalmazás alatt naponta egy ampullával kell a fejbőrre felvinni és a hajtöveknél bemasszírozni. Vizes és száraz hajon egyaránt alkalmazható.

Tapasztalatok a Vichy Dercos Neogenic kezelésről

Vichy Dercos Neogenic hajsűrűség fokozó kezelésA fogyasztók tapasztalatairól részletesen olvashatunk főleg cseh és szlovák, de magyar nyelvű oldalakon is. Szembetűnően többségben vannak a pozitív vélemények, a fogyasztók kb. 75-80%-a maximálisan elégedett a Neogenic-kel. Ezt a jó hatásfokot a meglehetősen magas ár miatt el is lehet várni a készítménytől. A legtöbben úgy ítélik meg, hogy jelentős mértékben segít a haj regenerálódásában, a hajhullás megszüntetésében, emellett pedig a haj szerkezetét, állagát is javítja. Olyan tapasztalat is előfordul, miszerint két- vagy három naponta történő alkalmazás során is látható javulás érhető el vele. Dicsérik könnyű adagolási módját – ugyanakkor sokan éppen ezt kifogásolják – is, sokan kiemelkedő hatásúnak mondják a többi hasonló készítmény között.

Természetesen előfordul néhány negatív tapasztalat is a Vichy Dercos Neogenic hajsűrűség fokozó kezeléssel kapcsolatban, de ezek elenyészőek. Leginkább magas árát kifogásolják, illetve ritkán előfordul, hogy az illatával sem mindenki elégedett. Személyes véleményünk szerint azonban kifejezetten kellemes illata van.

Néhányan a Neogenic samponnal együtt használják a nagyobb hatásfok érdekében, jó eredményekkel. Egy-két esetben előfordult allergiás reakció, bőrpirosodás, de ez nem jellemző. Amit dicsérnek még a terméket illetően: nem zsíros állagú, a haj nem tapad össze tőle, ugyanakkor nem is szárít. Az alkalmazás hosszát illetően különböznek a tapasztalatok, esetenként már egy hónap elteltével látható a javulás, más esetben három hónapnál hosszabb időre van szükség.

Sokak szerint a haj fényesebb is lesz a használat után. Ugyanakkor a pozitív tapasztalatok mellett meg kell említeni, hogy néhányan egyenesen borzasztónak írják le, teljesen hatástalanként jellemzik és nem ajánlják a használatát. Ezekben az esetekben valószínűsíthetően egyedi problémáról van szó és nem általánosítható ez a negatív vélemény, hiszen nők és férfiak nagy része kitűnő hatásfokkal alkalmazza. Előnye még, hogy a többség szerint sokáig kitart egy dobozzal, általában kis mennyiség alkalmazása is meghozza a kívánt eredményt.

Összegezve a sokszínű tapasztalatokat: a magas árral nagyrészt összhangban van a kiemelkedő hatás is, a hajhullás megállítása és a haj regenerálása érdekében megéri egy próbát tenni vele.

A Vichy Dercos Neogenic hajsűrűség fokozó kezelés nők és férfiak számára egyaránt ajánlott. Kétféle kiszerelésben kapható: 28×6, illetve 14×6 ml-es ampulla van egy csomagban, melyhez adagolófejet is kapunk.

Oszd meg Te is tapasztalataidat!

a Vichy Dercos Neogenic hajsűrűség fokozó kezeléssel kapcsolatban

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Vichy Dercos Neogenic hajsűrűség fokozó kezelés
Average rating:  
 7 reviews
by Tibi on Vichy Dercos Neogenic hajsűrűség fokozó kezelés

Nagyon kár, hogy kivezették. Nagyon jó volt, nekem bevált. Kipróbálom a Densi Solutions-t is, hátha az is ilyen jó. A hatóanyaguk ezek szerint ugyanaz. 🙂

by Tamara on Vichy Dercos Neogenic hajsűrűség fokozó kezelés

Én a Dercos Neogenic sampont már kipróbáltam. Egész jó volt, kicsit erősebb azóta a hajam. Valaki igazán megajándékozhatna egy ilyen hajsűrűség fokozó kezeléssel, mert ez nekem így nagyon drága...

by Péter on Vichy Dercos Neogenic hajsűrűség fokozó kezelés

Nagyon drága, de nekem nagyon bevált. Én az illatát inkább kicsit nőiesnek tartom, de ez legyen a legnagyobb probléma. Nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek!

by Tamás on Vichy Dercos Neogenic hajsűrűség fokozó kezelés

Én is csatlakozom a pozitív véleményekhez. Abszolút bevált, bátran ajánlom mindenkinek. Mióta használom érzékelhetően sűrűbb és erősebb lett a hajam. Az egyetlen igazi kihívás, hogy megtalálja az ember, hogy hol a legolcsóbb. A Vichy minden évben szokott csinálni Neogenic akciót, olyankor akár 30% kedvezménnyel is meg lehet kapni. Idén épp áprilisban volt egy ilyen, de lehet, hogy ősszel is lesz. Olyankor érdemes betárolni belőle. 🙂

by Ildikó on Vichy Dercos Neogenic hajsűrűség fokozó kezelés

1 hónapja használom a Neogenic kúrát és nekem nagyon bevált, rengeteg új babahajam lett, és sokkal erősebb lett a hajam. Amióta használom sokkal kevésbé hullik a hajam. Tényleg nagyon jó termék. Minőségre abszolút kiváló, viszont nagyon drága, ami talán az egyetlen, de számomra legnagyobb hátránya. Nekem az illata is nagyon kellemes.

by Ádám on Vichy Dercos Neogenic hajsűrűség fokozó kezelés

Én már a sokadik löttyel próbálkozom, mert igazán egyik sem vált be. Itt, amiket ezen az oldalon bemutattak egyéb hajhullás elleni szerek, azoknak is egy jó részét már próbáltam. Több helyen is olvastam már jókat a Neogenicről, szóval úgy voltam vele, hogy igaz nagyon drága, de ez lesz az utolsó, amit még kipróbálok. Megérte! Ez tényleg jó! Ahogy belemasszírozom, érezni, ahogy bizsereg tőle a fejbőr. Az elnyalt hajam már az első néhány használat után sokkal erősebb tartású lett, olyan mintha életre kelt volna. Néhány hét után pedig már babahajak is jöttek. Szerintem nagyon szuper! Abban bízom, hogy ez a hatás nem fog alább hagyni. (Sajnos volt pár olyan kozmetikum, ami elsőre jónak tűnt, aztán valahogy elmúlt a hatása.) Én úgy érzem, hogy ez most tényleg jó. Drága nagyon, de inkább ezzel próbálkozzatok először. Tényleg sok löttyöt kipróbáltam, nem viccelek!

by Géza on Vichy Dercos Neogenic hajsűrűség fokozó kezelés

3 hete használom a Dercos Neogenic kezelést, és noha 3 hónapos kúrát javasoltak, én már most határozott javulást látok! Kifejezetten erősödött a hajam tartása, ami már önmagában sűrűbb hatást kelt, és talán mintha kicsit vastagodtak volna a hajszálak is. Nagyon bizakodó vagyok! 🙂