Vichy Dercos Aminexil Pro hajhullás elleni kezelés

Frissítés 2018! Az Aminexil Pro széria kifutott, helyette már csak a Vichy Dercos Aminexil Clinical 5 kapható!

Megújult az összetétele is: Aminexil + arginin + SP94 hatóanyagok mellett – amelyek már az Aminexil Pro-ban is megvoltak – kiegészült a termék PP/B6-vitaminokkal, octeine-nel, koffeinnel, valamint ásványi anyagokban gazdag Vichy termálvízzel.

    • Octein: segít a fejbőr egészséges  egyensúlyának helyreállításában.
    • Ásványi anyagokban gazdag Vichy termálvíz: segít megerősíteni a fejbőrt és hozzájárul a fejbőr természetes regenerációjához.
  • Koffein: serkenti a mikrokeringést és segít elindítani a haj növekedését. DHT blokkoló hatású.

A Vichy Dercos Aminexil Pro hajhullás elleni intenzív hajápoló programja – ahogy nevében is benne van – aminexil hatóanyagot tartalmaz, amelynek lényege, hogy megelőzheti a kollagénburok megkeményedését, így biztosítja a hajgyökerek rugalmasságát. Emellett olyan hatóanyagokat tartalmaz (PP és B6 vitaminok, SP94 molekula, arginine), amelyek a hajhagymát tápláló összetevőkkel látják el, amelyek elősegítik a hajszálak növekedését.

Vichy Dercos Aminexil ProÖsszetevők

    • Aminexil: megakadályozza a kollagén burok megszilárdulását, így megnehezíti a meglévő hajszálak kihullását.
    • Arginine: serkenti a vér mikrokeringését, és ezáltal elősegíti a haj növekedését. Az arginin a proteinképződéshez nélkülözhetetlen aminosav, azonban a szervezet nem képes előállítani.
  • SP94 molekula: erősíti a hajrostokat, így a hajszálak vastagabbak lesznek és erősebb, dúsabb hatást kölcsönöz a hajnak.

Aminexil Clincal 21 ampullás kiszerelés most akciós áron a dermasense.hu Vichy webáruházban:

Vichy Dercos Aminexil Clinical 5 hajhullás elleni kezelés nőknek – 21 ampulla

Vichy Dercos Aminexil Clinical 5 hajhullás elleni kezelés férfiaknak – 21 ampulla


A kutatási eredmények szerint összességében átlagosan 72 százalékkal csökkenti a hajhullást. Azonban mielőtt ebből messzemenő következtetést vonnánk le, vegyük figyelembe, hogy nem tudjuk, hogy milyen típusú hajhullásban szenvedő tesztalanyokat alkalmaztak a teszt során!
Tapasztalatok a Vichy Dercos Aminexilről

A Vichy Dercos Aminexil Pro hajhullás elleni készítmény a tapasztalatok szerint különösen akkor hatásos, ha valamilyen rövidebb ideig fennálló körülmény váltotta ki a hajhullást (nagyfokú stressz, gyulladás, gyógyszer stb.). Mivel a hatásmechanizmus alapvetően tüneti kezelésre épül – a kollagénburok hajmegtartó képességét befolyásolja -, így a kezelés felfüggesztését követően, amennyiben a kiváltó ok nem szűnt meg, tovább folytatódik a hajhullás.

Amit még elmondhatunk róla, hogy állaga nem zsíros, nem ragad, nem szárad össze tőle a haj, tehát láthatóan igen gondosan kifejlesztett hajhullás elleni készítmény. Kellemes parfüm illata van.

Itt is el kell mondanunk, hogy amennyiben férfias típusú hajhullásban, androgén alopeciában szenved, a Vichy Dercos Aminexil Pro-val sem várható tartós javulás a haj állapotában. Alapvetően kúra-szerű kezelés javasolt, amely késleltetheti a hajhullást. Az interneten felelhető személyes tapasztalatok alapján azt mondhatjuk, hogy a Vichy hajhullás elleni készítményei különösen a nők esetében bizonyulnak hatásosnak, főleg azért mert esetükben kisebb arányban fordul elő a férfias típusú hajhullás, és a változó kort követően a tesztoszteron arányának növekedése – a csökkenő ösztrogén szinttel párosulva – is sokkal inkább kezelhető, mint a férfiak esetében. Férfiaknál inkább azok esetében figyelhetőek meg igen pozitív tapasztalatok, akik nem férfias típusú hajhullásban szenvedtek.

Azoknak a férfiaknak, akik diffúz hajhullást tapasztalnak elsősorban a fejtetőn, és emellett a hajvonaluk is folyamatosan egyre feljebb húzódik, inkább azt javasoljuk, hogy valamilyen DHT blokkoló (pl. minoxidil tartalmú) készítménnyel próbálkozzanak.


Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Vichy Dercos Aminexil Pro hajhullás elleni kezelés
Average rating:  
 3 reviews
by Kriszti on Vichy Dercos Aminexil Pro hajhullás elleni kezelés

Hatásos, de a sokkal jobb lett volna, ha olyan felvivő fejet raknak rá, mint ami a Varga Cseppeken van. Sokkal praktikusabb lenne. Néha elég macerás használni, ha nem lyukasztja át rendesen a fiola tetejét. Kúraszerűen érdemes használni, akkor 1-2 hónap alatt előbújnak a babahajak.

by András on Vichy Dercos Aminexil Pro hajhullás elleni kezelés

Én próbáltam mindkét Vichy hajhullás elleni kúrát, az Aminexil Pro-t és a Neogenicet is. Igazság szerint mindkettő jó volt, de ha választani kéne én sokkal inkább a Dercos Neogenic-et választanám. Gyorsabb és látványosabb volt az eredmény.Amit az előttem szóló említett, miszerint picit ragad tőle a haj, azt csak megerősíteni tudom. Jobban mondva nem is azt mondanám, hogy ragad, hanem inkább azt, hogy ha a rövid hajamra egy teljes adagot rárakok, az kicsit soknak tűnik és valóban keményre összekristályosodik tőle a hajam, ha nem fésülöm meg. Nekem rövid hajam van, ezért nem szoktam beszárítani, hanem hagyom, hogy magától száradjon meg.Összességében az Aminexil Pro nekem jelentősen csökkentette a hajhullásomat, szóval semmiképp nem szeretném leszólni, jó termék.

by Timi on Vichy Dercos Aminexil Pro hajhullás elleni kezelés

Nekem bevált. Kellemes az illata, és amióta használom tényleg sokkal kevésbé hullik a hajam. Általában elégedett vagyok a Vichy termékekkel, nagyon jó minőségűek.

Mondják páran, hogy nekik picit összeragad tőle a hajuk, ha nem fésülik ki és nem szárítják meg a hajukat. Én ezt nem tapasztaltam, bár én kifésülöm hajam és miután beszívódott, azért megszárítom.