Bánfi hajszesz – hatása és tapasztalatok

Bánfi hajszeszA Herbária Bánfi gyógynövényes hajszesz javítja a fejbőr vérkeringését, fokozza a hajhagymák tápanyag-ellátását, különleges gyógynövény-kivontatot tartalmaz, segít csökkenteni és megelőzni a hajhullást, serkenti a haj növekedését. Titkos összetevői közül a fő hatóanyaga a torma, mely a vérellátást élénkíti, így a hajhagymákat, és fejbőrt is munkára, hajnövekedésre serkenti a többi természetes összetevővel. A Bánfi hajszesz nem az elhalt hajhagymákat éleszti újra, így nem létező csodákra ez a készítmény sem képes, de a dúsító hatás garantált. A daganatos betegek körében a kezelések után a haj visszanövekedését meggyorsította több esetben, dús, egészséges haja nőtt vissza a betegeknek.


GiftAdvisor - az ajándék tanácsadó
GiftAdvisor
… az ajándék tanácsadó
Ajándékötletek hajhullás ellen

Alkalmazás: A hajszesszel érdemes 3-6 hónapos kúrákat tartani. Legalább hetente egyszer, de a kúra első 4-6 hetében lehetőleg kétszer ajánlott alkalmazni. A samponnal megmosott nedves fejbőrbe alaposan masszírozzuk be a hajszeszt, majd 20-40 perc múlva vízzel öblítsük le. Ezután ismét mossunk hajat Bánfi samponnal.

Tapasztalatok a Bánfi hajszeszről: A Bánfi hajszesz alapvetően a hajhullást csökkenti. Nagyon jó vérkeringés fokozó, így amennyiben tápanyaghiány okozta a hajhullást vagy bármilyen átmeneti jellegű probléma, akkor segít a haj regenerálódásában. A vérkeringés javulásának és a nyugtató, gyulladáscsökkentő hatású gyógynövénykivonatoknak köszönhetően rövidtávon a tapasztalatok szerint valóban csökkenti a hajhullást, erősíti a hajat.

Amennyiben azonban androgén alopeciában, ismertebb nevein közönséges kopaszodásban, vagy férfias hajhullásban szenvedsz, akkor sajnos a Bánfi hajszesz sem fogja megállítani a folyamatot, legfeljebb lassítja. Nem véletlenül van ráírva, hogy “hajhullást csökkentő” és nem “hajhullást megállító“.

Itt szeretnénk megjegyezni, hogy férfias hajhullás esetén genetikai és hormonális jellegű okokra vezethető vissza a hajhullás, így külsőleges szerektől nem várható érdemi változás, legfeljebb a hajhullás időszakos csökkenése.

Megrendelem itt » biosziget.hu


Oszd meg Te is tapasztalataidat!

a Bánfi hajszeszről

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bánfi hajszesz
Average rating:  
 1 reviews
by Péter on Bánfi hajszesz

Rendszeresen használom kúraszerűen. Ha csodára nem is képes, de azért mindenképp stimulálja a hajhagymákat és sokat javít a helyzeten. Azt vettem észre egyébként, hogy ha folyamatosan használom és nem kúraszerűen, akkor egy idő után már nem hozza a régi eredményeket. Szerintem egy kúra időtartama alatt teljesen feltölti a hajhagymákat és utána egyszerűen nincs is értelme használni. Viszont ha rendszeresen tartok a kezelések között pár hónap szünetet, akkor újra nagyon jó a hatásfokkal alkalmazható.

Érdemes használni!