Hajbeültetés portál Hajhullás elleni szerek Herba Vita hajszesz hajhullás ellen

Herba Vita hajszesz hajhullás ellen

Herba Vita hajszesz hajhullás ellen

A Herba Vita  hajhullás elleni hajszesz természetes anyagok felhasználásával készült hajszesz a fejbőr mélyebb rétegeibe hatolva erősíti a hajhagymákat. Tartalmaz többek között erdei zsálya, csalán és erdei fenyő kivonatokat. Hajmosás után alkalmazandó, szükség esetén akár naponta is. Kiöblíteni nem kell a hajból. A hajhullás mellett a korpa ellen is hatékony megoldás.

Tapasztalatok a Herba Vita hajszeszről

Herba Vita hajszesz hajhullás ellenAz eddigi fogyasztók rendkívül részletes és szokatlanul pozitív véleményeket fogalmaztak meg a termékkel kapcsolatban. Rövid idő alatt – esetenként már két hét használat elteltével is jelentkezhet a pozitív változás. A hajhullás jelentős csökkentése mellett kiemelik néhányan pl. fejbőrfrissítő hatását vagy a többi hasonló termékhez viszonyított barátságos árát. Sokak szerint más hajszeszhez viszonyítva jóval kellemesebb az illata is. A tapasztalatok szerint kissé szárítja a fejbőrt, de ezt a legtöbben teljesen tolerálható mértékűnek írták le. Van aki csodaszernek mondja, előfordult hogy még pajzsmirigy-probléma okozta hajhulláson is segített a készítmény. A vélemények szerint zsírosodásra is hatékony segítséget nyújt a hajszesz. Festett haj esetén lehet problémás az alkalmazása, mivel a hajszínezőt esetenként kiveheti a hajból. Nagy pozitívumként azt is kiemelik néhányan, hogy nem kell kiöblíteni a használat után. A hajhullás megállítása mellett a haj növekedését is jelentősen gyorsítja. Természetes gyógynövény-összetevői miatt is szimpatikus választás volt sokaknak.

Néhányan étrend-kiegészítő kapszulával, vagy hajhullás elleni samponnal együttes alkalmazását javasolják a még látványosabb hatás érdekében. Amit szintén kiemelnek, hogy a heti többszöri hajmosás a hajszesznek köszönhetően akár heti 1-2-re csökkenthető. A vélemények alapján alapvetően nagyon jó készítményről van szó, amely rendkívül kedvező ára miatt bátran ajánlható a hajhullással küzdők számára. Előfordulnak negatív tapasztalatok is, természetesen nem mindenkinek vált be, de a legtöbb fogyasztó ismét megvásárolná, vagy éppen jelenleg is használja a Herba Vita hajszeszt.

Kapcsolódó bejegyzések