Revlon Intragen hajhullás elleni tapasz

Kicsit bajban voltunk, amikor a Revlon Intragen hajhullás elleni tapaszról szerettünk volna kicsit többet megtudni, mert magyar nyelven érdemi információ nem érhető el erről a termékről. Így hát kénytelenek voltunk a termék szülőhazájában, az Egyesült Államokban kutakodni kicsit a különböző internetes portálokon.

A Revlon Intragen hajhullás elleni tapasz egy aktív összetevőkben gazdag, igen erős koncentrátum, amely könnyű, ugyanakkor nem zsírosít. Az Intragen kezelés egy természetes, multkomplex kezelés, amely növényi kivonatokat, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz.

A Revlon hajhullás elleni tapasz hatása

  • Revlon Intragen hajhullás elleni kezelésAz 5-alfa reduktáz enzim blokkolása révén meghosszabbítja a haj növekedési ciklusát, így az jóval később hullik ki.
  • Megelőzi a sejtek korai elöregedését.
  • Csökkenti a hajtüszők faggyútermelését.
  • Növeli a haj sűrűségét és jelentősen lassítja a hajhullást már 3 hónapon belül.
  • A hajnak könnyű, ugyanakkor erős tartást kölcsönöz.

A kezelést követően nem kell leöblíteni a hajat és nyugodtan alkalmazható olyan hatóanyag tartalmú egyéb kezelésekkel együtt, mint az Aminexil vagy a Capiplus.

Az intenzív kúra során 8 héten keresztül minden nap 1 tapaszt kell alkalmazni. A fenntartó vagy megelőző kezelések 4 hetes programok (napi egy tapasz), amelyeket 4-5 havonta kell megismételni.

Fontos kiemelnünk, hogy a Revlon hajhullás elleni kezelése 5-alfa-reduktáz blokkolót tartalmaz, tehát alkalmas a férfias típusú hajhullás kezelésére!

A Revlon Intragen klinikai tesztjei

6 hetes kezelést követően a klinikai vizsgálatok a következőket mutatták:

  • A haj sűrűsége 22%-kal növekedett
  • A haj 2x ellenállóbb lett a hajhullással szemben
  • A hajhullás 3 hónapot követően szignifikánsan csökkent

Tapasztalatok a Revlon Intragen hajhullás elleni tapaszról

Hamarosan…

Revlon Professional Intragen Anti Hair Loss hajhullás elleni tapasz 30 db Revlon Professional Intragen Anti Hair Loss hajhullás elleni tapasz 30 db

Revlon Professional Intragen Anti Hair Loss hajhullás elleni tapasz 30 db. Revlon Professional Intragen Anti Hair Loss a legjobb ár. Revlon Professional vásároljon most.


Revlon Professional Pro You Anti-Hair Loss hajkúra hajhullás ellen  12 x 6 ml

Revlon Professional Pro You Anti-Hair Loss hajkúra hajhullás ellen 12 x 6 ml

Revlon Professional Pro You Anti-Hair Loss hajkúra hajhullás ellen 12 x 6 ml. Revlon Professional Pro You Anti-Hair Loss a legjobb ár. Revlon Professional vásároljon most.


Oszd meg Te is tapasztalataidat!

a Revlon Intragen hajhullás elleni tapaszról

Keresztnév (kötelező)

Email cím (kötelező)

Megosztani kívánt vélemény/tapasztalat:

[recaptcha]