Hajbeültetés portál Hajhullás elleni szerek Gerovital Plant hajhullás ellen

Gerovital Plant hajhullás ellen

Gerovital Plant hajhullás esetén

Nem csupán a hajhullást állítja meg, de a kopaszodást is képes visszafordítani!

A Dr. Ana Aslan román kutató által kifejlesztett Gerovital hajhullás elleni sampon növényi hatóanyagai megakadályozzák a haj gyökereinek elhalását, illetve a bioaktív összetevők elősegítik az új tüszők kialakulását is. Ezzel máris kiemelkedővé válik a termék, hiszen a legtöbb hasonló samponnal ellentétben a kopaszodás visszafordítására is ígéretet tesz. Rendszeres használatával elérhető a bőr vitalitásának növekedése és a haj szerkezetének erősödése. Hajmosás után ajánlott a Gerovital hajhullás elleni szérum használata is.

Gerovital Plant hajhullás eseténA tapasztalatok szerint mindenképpen hosszabb ideig érdemes használni, ugyanis így érhető el vele a kívánt eredmény. Kezdetben kevésbé tapasztalható a hajhullás csökkenése, néhány hónap használat után azonban jelentősen javul a haj állapota. Illatát szinte mindenki dicséri, tartást ad a hajnak, különösebb zsírosító hatásról sem szólnak beszámolók. Egyes esetekben ugyan nem tudta jelentősen mérsékelni a hajhullást, ám ez a leírások alapján egyértelműen a haj vagy a fejbőr komolyabb megbetegedésére utal, melyhez már orvosi beavatkozás is szükséges lehet. Nagy pozitívumként a számlájára írható, hogy szinte minden más hasonló kategóriájú sampont felülmúl a haj fényének, tartásának javítása tekintetében. Hajnövesztő hatásáról rengeteg megerősítő vélemény olvasható. Egy értékelő egyenesen „Nobel-díjjal jutalmazná a készítőt”. Érdemes a hajon hagyni néhány percig, illetve a fejbőrt átmasszírozni vele, így még inkább növelhető a hatékonysága. Összességében abszolút ajánlható mindenkinek, néhány hónapos használata csodákra képes.

FIGYELMEZTETÉS! Mint minden sampon esetében, úgy itt is felléphetnek különböző problémák a haj állapotától, a fejbőr típusától függően, főleg allergia vagy más érzékenység fennállása esetén. Kérjük ezt vegye figyelembe vásárlás előtt!

Kopaszodást visszafordító, hajhullást megszüntető Gerovital Plant sampon. Még a nehezen kezelhető hajtípus esetén is jó eredmények érhetőek el.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gerovital Plant hajhullás elleni sampon
Average rating:  
 1 reviews
 by Mana

Évek óta hullik a hajam, nagyon nagy mértékben, időnként kétoldalt már csúnyán látni is lehetett a kopaszodást. Minden vitamint, hajhullás elleni szert kipróbáltam vagyonokért de semmi változás. Fél évente valamitől megáll a hajhullásom majd visszanő valamennyi aztán fél év hajhullás. Végelkeseredésembe vettem meg a Gerovitál sampont, mondván, hogy az ára nagyon kedvező a többihez képest, biztos nem használ de megpróbálom. Másfél hónapja kezdett ismét hullani a hajam, akkor vettem meg. Egy hónap elteltével kezdtem látni a változást, hajmosásnál a 600 szál helyett 200 hullik ki. Igaz a fejbőröm kiszárította és sokszor nagyon viszket, de az én bőröm nagyon száraz alapjáraton. Remélem ez még jobb lesz. Ajánlom mindenkinek, érdemes kipróbálni.

Kapcsolódó bejegyzések

Varga Hajcseppek

Varga Hajcseppek hajhullás ellenVarga Hajcseppek hajhullás ellen

A Varga Hajcseppek egy hajnövekedést serkentő gyógynövénykészítmény, melynek hatékonyságát különböző szakorvosi, klinikai vizsgálatok is megerősítenek. Az egyik legáltalánosabban alkalmazott hajhullás elleni készítmény Magyarországon. Sikerét leginkább annak köszönheti, hogy a hajhullás megszüntetése mellett