Hajbeültetés portál Hajhullás elleni szerek Helia-D Regenero hajerősítő sampon

Helia-D Regenero hajerősítő sampon

Helia-D Regenero hajerősítő sampon

A kizárólag természetes alapanyagokból készült Helia-D Regenero hajerősítő sampon az összes hajtípusra ajánlott. A Helia-D Regenero Hajerősítő sampon 26 különböző gyógynövény-összetevőjének köszönhetően kifejezetten bőrbarát, hatóanyagai elősegítik a hajszálak szerkezetének megerősödését. 100%-ban természetes növényi hatóanyagokat tartalmaz.  Zsíros és korpás hajra egyaránt kitűnő választás.

Helia-D Regenero hajerősítő samponA Helia-D Regenero hajerősítő samponnal kapcsolatos tapasztalatok szerint nagymértékben csökkenti a hajhullást. Szárító hatásáról a fejbőr típusától függően megoszlanak a vélemények, sokan javasolják mellé balzsam használatát. Egyes tapasztalatok gyorsabb zsírosodásról szólnak, emiatt gyakoribb hajmosás javasolt. Nem habzik túlságosan, ezért valamivel többet kell belőle használni, de ennek ellenére gyakori használat esetén is kitart legalább egy-másfél hónapig.

Egyes vélemények szerint vitaminok, Omega 3 szedése mellett a hatása megsokszorozódhat. Sokan dicsérik hajszálvastagító hatását, illetve azt, hogy férfi és női hajra egyaránt alkalmazható. Bár a tapasztalatok megoszlanak a Helia-D Regenero hajerősítő samponról, de a pozitív vélemények egyértelmű többségben vannak. A legfontosabb ígéreteket – a hajhullás csökkenését és a hajhagymák megerősödését, illetve a haj gyorsabb regenerálódását – maradéktalanul teljesíti a sampon. Szárító hatása könnyedén ellensúlyozható balzsam egyidejű használatával. A termék hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 2012-ben elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat.

A Helia-D Regenero hajerősítő sampon hatásossága természetesen bőrtípustól, érzékenységtől, esetleg valamelyik gyógynövény-összetevőre való allergiától függően változhat.

Kapcsolódó bejegyzések