Hajbeültetés portál Hajhullás elleni szerek Vichy Dercos Densi-Solutions hajsűrűség fokozó kezelés

Vichy Dercos Densi-Solutions hajsűrűség fokozó kezelés

Vichy Dercos Densi-Solutions hajsűrűség fokozó kezelés

Vichy Dercos Densi-Solutions hajsűrűség fokozó kezelés

A Vichy termékeket sokan ismeritek már, de talán a Dercos termékcsalád legújabb tagja, a Densi-Solution is érdekes lehet. Ezt kb. 1 évvel ezelőtt 2017-ben nyarán vezette be a magyar piacra a L’Oréal. A Vichy Dercos Densi-Solution 3 változatban lett bevezetve: sampon, balzsam és koncentrátum formában. Olyan elvékonyodott, ritkás hajjal rendelkező nőknek ajánlják, akik dúsabb, erősebb és sűrűbb hajat szeretnének. Ettől függetlenül nem csak nőknek ajánljuk, férfiaknál is hatásos, hacsak nem rettennek el a kellemes, enyhén citrusos illatától.

Ahogy azt megszokhattuk az optimális eredmény eléréséért azt javasolják, hogy a teljes Densi-Solutions programot. Tehát a sampont, balzsamot és koncentrátumot egyszerre érdemes használni. Mindegyik parabénmentes!

Sűrűbb haj Densi-Solutions koncentrátummal

A Densi-Solutions koncentrátum minden használat során ápolja a fejbőrt és segít, hogy a haj láthatóan erősebbnek és sűrűbbnek tűnjön. Itt tehát ne arra koncentráljatok, hogy a hajatokra kenitek, mert a hatását kifejezetten a fejbőrön fejti ki. A független kutatóközpontban végzett műszeres klinikai vizsgálat során azt állapították meg, hogy akár 6 hét után a haj sűrűbbnek és erősebbnek tűnik. Kevéssé köztudott, de ez a termék a népszerű Dercos Neogenic ampullák utódja. A kettő közötti különbséget az alábbi ábra szemlélteti:

Neogenic vs Densi Solutions

Tapasztalatok a Vichy Dercos Densi-Solutions kezelésről

Mivel viszonylag új, frissen bevezetett termékről van szó, ezért az interneten egyelőre meglehetősen kevés véleményt lehet olvasni róla. Emiatt főként a saját tapasztalatunkra kell egyelőre támaszkodnunk. Igyekszünk folyamatosan objektívebbé varázsolni a cikket az újonnan megjelenő véleményekkel, valamint az általatok beküldött tapasztalatok alapján.

A szerkesztőség személyes tapasztalata alapján abszolút igaz a Vichy ígérete, miszerint nem hagy zsíros, ragacsos érzetet maga után egyik termék sem. Az illata kifejezetten kellemes, citrusos árnyalatú. A sampon esetében általános tapasztalat, hogy ha balzsam nélkül, kizárólag önmagában használjátok, akkor bizony eléggé szárít, így nem javasoljuk önmagában használni. Ugyanakkor nagyon jól habzikzsírosabb hajra egészen kiváló. Önmagában a sampontól ne várjatok csodát, attól nem lesz sűrűbb a haj, viszont jól tisztít. Filoxan molekulát kizárólag a sampon tartalmaz, aminek az a feladata, hogy bejusson a hajszálakba és ott szétterjedve belülről vastagítja. A dúsító hatást tehát napi szintű használat mellett a hajszálak megvastagításával éri el, nem pedig új hajszálak növesztésével. Ahhoz, hogy ez a molekula beépüljön a hajszálakba megfelelő időt kell biztosítani neki, tehát alsó hangon 2-3 percig érdemes rajta hagyni a hajon.

Itt szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy aki hetente egyszer használja – ráadásul csak önmagában a sampont – annak ne legyen illúziói. A hatásmechanizmus rendszeres, gyakori használatra épül. A Densi-Solution 6 hetes programja napi rendszerességű használatra épül. Ha szökő évente használod az nem biztos, hogy eredményes lesz. A koncentrátumból napi 6ml mennyiséget kell használni.

Akinek szárítja a haját az mindenképpen használja a balzsamot is!

A cikket hamarosan bővítjük!

Ha ki szeretnéd próbálni, akkor a vivantis.hu webáruházban most kedvezménnyel juthatsz hozzá!

Megrendelem itt » vivantis.hu

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Vichy Dercos Densi-Solutions hajsűrűség fokozó kezelés
Average rating:  
 1 reviews
 by Ildikó

3 hete használom a Densi-Solutions-t, de csak a sampont és a koncentrátumot. Nagyon finom illata van. Ahogy itt is írják tényleg szárít egy kicsit a sampon, de én használok mellé balzsamot is csak nem Vichyt. Én már így három hét után is erősebbnek és dúsabbnak látom a hajam, elégedett vagyok vele. Én mondjuk nem kopaszodom inkább csak ritkul a hajam a sok stressztől, de láthatóan segít. Próbáljátok ki nyugodtan!

Kapcsolódó bejegyzések