Yves Rocher hajhullás elleni kúra és sampon

A francia Yves Rocher hajhullás elleni készítményeinek fő hatóanyaga fehér csillagfürt. Ezt a Dél-Amerikából származó, a mediterrán régiókban honos növényt széles körben termesztik Európában. A fehér csillagfürt elősegíti a hajszálak pusztulásáért felelős faggyú kiválasztásának csökkentését, a tárnics pedig stimulálja a hajas fejbőr mikro-vérkeringését.

Az Yves Rocher hajhullás elleni készítményeiről meglehetősen kevés információ érhető el. Így alapvetően a tapasztalatokra vagyunk kénytelenek támaszkodni.

Tapasztalatok az Yves Rocher
hajhullás elleni készítményekről

Yves rocher hajhullas elleni kúra és samponAz Yves Rocher hajhullás elleni samponnal kapcsolatban – eredményét tekintve – alapvetően pozitív tapasztalataink voltak. Erősíti a hajat, javítja a tartását és mérsékli a hajhullást. Sokak számára lehet hátrány, hogy az “illata” erősen hasonlít a pitypang tej szagára, amit bár a férfiak elviselnek talán, de nagyon sok nő kifejezetten rossz illatúnak tartja, és nemhogy a hajukra nem hajlandóak rákenni, de még a párjukon is feltűnik nekik a kellemetlen illata. Szintén sokak véleménye szerint kifejezetten szárító hatású, ami abszolút érhető, hiszen kifejezetten a haj faggyútermelésének csökkentése a feladata. Ez azonban a normálisnál zsírosabb hajúak számára még talán kifejezett előny is lehet.

A hajhullás elleni kúráról azt mondhatjuk el, hogy az esetek többségében szintén mérsékelheti a hajhullást, azonban egy teljes ampulla felhasználása esetén képes a haj kristályosan keményre összeragadni, ha nem szárítjuk meg rövid időn belül és nem fésüljük ki. Mindazonáltal, akik nem riadnak vissza kellemetlen illatától és kifejezett preferálják a növényi hatóanyagot, azoknak mindenképpen ajánljuk a termék kipróbálását.

A termék weboldala: yves-rocher.hu


Oszd meg Te is tapasztalataidat!

az Yves Rocher hajhullás elleni készítményeiről

Keresztnév (kötelező)

Email cím (kötelező)

Megosztani kívánt vélemény/tapasztalat:

[recaptcha]