Hajbeültetés portál Hajhullás elleni szerek Wella SP Balance Scalp hajhullás elleni szérum

Wella SP Balance Scalp hajhullás elleni szérum

Wella SP Balance Scalp hajhullás elleni szérum

Wella SP Balance Scalp hajhullás elleni szérumA Wella SP Balance Scalp hajhullás elleni szérum egy kifejezetten nők számára kifejlesztett termék, amely akár 50 %-kal is képes csökkenteni a hajhullást. Összetevői erősítik az elvékonyodott hajszálakat, a benne található vitaminok segítenek a haj és a fejbőr egészségének megőrzésében. Heti háromszor javasolt a használata, tartós hajhullás esetén napi szinten is alkalmazható. A fejbőrön, a hajtöveknél kell szétmasszírozni, kiöblíteni nem kell. A biztos hatás elérése érdekében javasolt a szérum mellett a Wella SP Balance Scalp sampon egyidejű használata is.


A készítményről szinte minden portálon és oldalon kiemelkedően pozitív, biztató értékelések olvashatóak
. Gyakorlatilag nem található olyan vélemény, mely szerint teljesen hatástalan lenne a szérum. Többen évek óta sikerrel alkalmazzák, hajnövesztő és hajhullásgátló hatása mellett dicsérik illatát is. Egyesek csodaszerként írnak róla, mint az egyetlen hatásos hajhullásgátlóról. Szinte minden értékelésből maximális elégedettség tükröződik. A fejbőr kellemes felfrissülését is hozzá kötik többen, súlyos betegségek, illetve szülés utáni hajhullás kezelésében is hatásosnak vélik. A fogyasztók elégedettségét tovább növeli hogy sokáig kitart, elegendő kis adagokban alkalmazni. A hajat fényessé varázsolja, tartást ad neki. Az egyetlen apró kifogás abban rejlik, hogy többek szerint minden nap használni kell, ugyanis a használat abbahagyásával a hajhullás visszatérésének veszélye áll fenn. Összességében azonban mindenképp egy szinte meglepően jó hatású termékről van szó, melyet a legtöbb fogyasztó a hajhullással küzdők figyelmébe ajánl.

Megrendelem itt » Notino.hu

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hajbeültetés portál
Average rating:  
 0 reviews

Kapcsolódó bejegyzések

Helia-D Regenero hajerősítő sampon

Helia-D Regenero hajerősítő samponHelia-D Regenero hajerősítő sampon

A kizárólag természetes alapanyagokból készült Helia-D Regenero hajerősítő sampon az összes hajtípusra ajánlott. A Helia-D Regenero Hajerősítő sampon 26 különböző gyógynövény-összetevőjének köszönhetően kifejezetten bőrbarát, hatóanyagai elősegítik a hajszálak szerkezetének megerősödését. 100%-ban természetes