Hajbeültetés portál Hajhullás elleni szerek Elseve Arginine Resist X3 hajhullás elleni spray nőknek

Elseve Arginine Resist X3 hajhullás elleni spray nőknek

Loreal Elseve Arginine Resist X3 hajhullás elleni spray

Az új Elseve Arginine Resist X3 hajerősítő spray hatása az összetevők között megtalálható argininnek és proteinnek köszönhető. Táplálja, ápolja és erősíti a hajat illetve a hajhagymákat, főleg könnyen zsírosodó hajra ajánlott. A gyenge, hullásra hajlamos hajon is jó eredményeket lehet vele elérni. Az Arginine Resist spray-t napi egy-két alkalommal célszerű használni, száraz vagy nedves hajon. A hajtöveknél kell bemasszírozni, öblíteni nem kell.

Loreal Elseve Arginine Resist X3 hajhullás elleni sprayA fogyasztói tapasztalatok meglehetősen kétoldalúak: sokaknak nagyszerű eredményt hozott a készítmény használata, de voltak olyanok, akik számára azonban kevésbé bizonyult hatásosnak, vagy egyáltalán nem észleltek javulást. Egyesek drágának vélik a hatásához képest, van aki alkoholtartalmát nehezményezi – mivel a száraz, töredezett hajon ez nem a legjobb hatást váltja ki. Erősítő vagy fényesítő hatását legtöbben észlelték, de a hajhullást nem minden esetben állította meg. Hozzá kell tenni, hogy nem kifejezetten erre irányul a hatása, hanem a haj megerősítésére és ezáltal a hajhullás megelőzésére. Többen a hasonló márkájú sampont vagy balzsamot használták mellé, és csak így sikerült látványos javulást elérniük vele. Negatív tapasztalatként kiemelték néhányan a termék következtében kialakult fejbőrviszketést, ami vélhetőleg viszonylag ritka, allergiás reakció következménye lehet. A pozitív tapasztalatok szerint a haj könnyebben kifésülhető a használata után, továbbá illatát is nagyon sokan dicsérik. Sajnos azonban egyértelműen látszik, hogy a rossz tapasztalatok túlsúlyban vannak, és a legtöbben nem ajánlják a készítményt. Összegezve elmondható, hogy bár egy próbát megér, de magas ára sokakat visszatarthat ettől.

Az Elseve Arginine Resist X3 spray jelenlegi ára 1600-2000Ft között mozog, de információink szerint a terméket hamarosan kivezetik a piacról.


L'Oréal Paris Elseve Arginine Resist X3 erősítő spray meleg által károsult haj 200 ml L’Oréal Paris Elseve Arginine Resist X3 erősítő spray meleg által károsult haj 200 ml

L’Oréal Paris Elseve Arginine Resist X3 erősítő spray meleg által károsult haj 200 ml. L’Oréal Paris Elseve Arginine Resist X3 a legjobb ár. L’Oréal Paris vásároljon most.


Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hajbeültetés portál
Average rating:  
 0 reviews

Kapcsolódó bejegyzések

Varga Hajcseppek

Varga Hajcseppek hajhullás ellenVarga Hajcseppek hajhullás ellen

A Varga Hajcseppek egy hajnövekedést serkentő gyógynövénykészítmény, melynek hatékonyságát különböző szakorvosi, klinikai vizsgálatok is megerősítenek. Az egyik legáltalánosabban alkalmazott hajhullás elleni készítmény Magyarországon. Sikerét leginkább annak köszönheti, hogy a hajhullás megszüntetése mellett