Prémium Nagyszemű GOJI bogyó mag, 200g (3 darabos csomag)

12.071 Ft

Cikkszám: MAV0065 Kategória:

Leírás

Miért hatékony a GOJI bogyó a hajhullás elleni küzdelemben?

A Mannavita Goji bogyó, Ninghszia tartományban termő goji bogyókból készül. A goji bogyó hatásai: jó hatással van a szemre, táplálja a vesét és májat, lassítja a természetes öregedés folyamatát, erősíti a szervezet immunvédelmét, csökkenti a szabad gyökök okozta veszélyt, pozitívan hat az egészséges koleszterinekre, segít a testsúly megtartásában, illetve kontrollálásában, lassítja az őszülést és hajhullást, pozitív hatással van a vérnyomásra, a vércukorszintre, az agyra és a véredényekre.

goji bogyóA Goji bogyó mag, más néven „farkasbogyó„, hosszú ideje ismert a kínai orvoslásban és a távol-keleti országokban. A bogyók jól ismertek a magas antioxidáns tartalmukról, de a magok is hasznosak lehetnek számos egészségügyi probléma esetén, beleértve a hajhullást is.

A hajhullás a modern életmód, az éghajlati változások, a stressz és az egészségtelen életmód miatt egyre gyakoribb probléma. A Goji bogyó magban található antioxidánsok és esszenciális tápanyagok, mint például az A-, C-, E-vitamin, vas, cink, réz és szelén, segíthetnek megelőzni a hajhullást és javítani a haj egészségét.

Az antioxidánsok fontos szerepet játszanak a hajhagymák egészségének megőrzésében, mivel megakadályozzák a sejtek károsodását. A magban található E-vitamin erős antioxidáns hatással bír, amely segít megelőzni a hajszálak károsodását és törékenységét. A magban található cink és vas pedig nélkülözhetetlenek a haj növekedéséhez és egészségéhez.

Ez a kis mag különösen hatékony lehet a hajhullás elleni küzdelemben, mivel a benne található tápanyagok erősítik a hajhagymákat, javítják a véráramlást és növelik a fejbőr egészségét. Ezek a hatások különösen fontosak, mivel a hajhullás általában a hajhagymák károsodásával és gyengülésével jár.

Egyéb egészségügyi előnyei

A mag a hajhullás elleni hatékonysága mellett számos más előnnyel is rendelkezik. Segíthet csökkenteni a stresszt, javítani az immunrendszer működését, növelni az energiaszintet, javítani a bőr egészségét. Emellett sok más egészségügyi előnnyel is rendelkezik.

A Goji bogyó mag fogyasztása egyszerű. Kapható kapszula és por formájában, amelyet ételekkel vagy italokkal lehet bevenni. A napi adag általában 1-2 evőkanál por vagy 2-4 kapszula.

A Goji bogyó mag rendkívül hatékony lehet a hajhullás elleni küzdelemben, érdemes kipróbálni, mert számos egyéb rendkívül kedvező egészségügyi hatása is van!

Nézz szét a többi hajhullás elleni étrend-kiegészítő között is!

További információk

Márka