Hajbeültetés portál Hajbeültetés klinikák Sikos Hajbeültetés Klinika

Sikos Hajbeültetés Klinika

A Sikos Plasztikai Sebészet, Hajbeültetés Klinika 1992. óta működik Budapesten. A legkorszerűbb hajátültetési eljárásokkal (FUE, FUT) dolgoznak, technikáikat folyamatosan fejlesztik, naprakészen tartják. A személyes konzultációt és a műtétet mindig plasztikai sebész szakorvos, hajbeültetés specialista végzi. A klinika vezetője dr. Sikos Géza nemzetközileg is elismert képviselője a szakmának. Barátságos hangulatban, lelkiismeretesen, teljes figyelemmel foglalkoznak a páciensekkel. Részletfizetés is lehetséges.

Elérhetőségek:

www.shklinika.hu
www.sikos.hu
www.hajatultetes.hu
www.ahajbeultetes.hu

A hajbeültetés klinika telefonszáma: + 36 1/209-2930

Kapcsolódó bejegyzések

HairHungary hajklinikaHairHungary hajklinika

A HairHungary egy magyar hajbeültetési klinika, amely a hatékony amerikai SafesSystem-FUE2 eljárással dolgozik. A beavatkozás eredményessége garantált. A kontrollvizsgálatok ingyenesek. Speciális regeneráló folyadékuknak köszönhetően a beültetett haj hamarabb kinő és

Hajmax KlinikaHajmax Klinika

A Hajmax Klinika a FUE módszer magyarországi megjelenése óta dolgozik ezzel a technikával. Az eredmény 100%-ban garantált, képzett orvosaik akár élethosszig tartó írásos garanciát vállalnak. A beültetett haj természetes hatású.